CHILLERE  CLINT racire  si racire -incalzire 5 - 42 kW
Chillere cu ventilator axial pentru instalare externa.
Gama contine 13 modele cu o capacitate de racire de la 5 la 42 kW.
CHA    - doar racire;
CHA/SP    - doar racire cu rezervor si pompa;
CHA/WP    - cu pompa de caldura reversibila;
CHA/WP/SP- cu rezervor si pompa de caldura reversibila.


CHILLERE CLINT racite cu aer 47-162 kW
Gama contine 13 modele cu o capacitate de racire de la 47 la 162 kW.
CHA - doar racire;
CHA/SSL - doar racire ultra silentios;
CHA/WP     - cu pompa de caldura reversibila;
CHA/WP/SSL - cu pompa de caldura reversibila ultra silentios.
  rezultatul unei experiente de 40 de ani in conceperea si construirea aparatelor de aer conditionat si a racitoarelor lichide. Calitatea produselor este garantata de folosirea unor componente sigure si de investitiile continue care au permis companiei sa foloseasca cele mai avansate tehnologii.

Echipamentele RC Group sunt in general folosite pentru diferite aplicatii, incepand cu Hi-Tech pana la aplicatii din domeniul confortului, incluzand aici industria si timpul liber.

In mod normal aceste aplicatii opereaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 12 luni pe an.

Ele variaza de la servicii vitale sprijinite de sisteme electronice sofisticate, la instalatii care transmit informatii la comunitatea de afaceri si la distractii publice generale menite sa imbunatateasca calitatea vietii de zi cu zi.

Cele mai multe produse disponibile azi pe piata, in special racitoarele pe baza de apa pentru aparatele de aer conditionat de camera sunt concepute si produse pentru a fi folosite in aplicatii din domeniul Confortului, cand este vorba de racirea sezoniera pe perioada verii. Producerea echipamentului RC a fost mereu indreptata spre sistemele de aer conditionat si de refrigerare lichida pentru aplicatii deosebit de importante. Primele unitati produse in 1963 erau de fapt 3 unitati Close Control Cabinet pentru departamentul de calculatoare al unei banci. De atunci RC si-a creat o experienta semnificativa atat in evaluarea sistemului, producerea echipamentului cat si in cautarea de solutii potrivite si inovatoare. Tehnologia, increderea absoluta, deosebita calitate si atentia corespunzatoare acordata diferitelor exigente ale sistemului sunt principalele ingrediente ale acestei linii de produse.
  Tip Chiller:
Capacitati de racire [kW]:
CHILLER CU CONDENSARE DAIKIN ERAP-MBYNN
- Compresor fara trepte cu un singur surub DAIKIN. - Functionare pâna...
Pret disponibil la cerere
CHILLER CU RACIRE PE AER DAIKIN EWAQ005ACV3P
Capacitate de racire: 5, 2 [kW] - Optimizat pentru utilizarea R-410A -...
13.057,20 RON
CHILLER CU RACIRE PE AER DAIKIN EWAQ006ACV3P
Capacitate de racire: 6, 0 [kW] - Optimizat pentru utilizarea R-410A -...
13.804,92 RON
  • Eficienta ridicata in special la incarcare partiala - utilizarea mai multor compresoare scroll pe acelasi circuit frigorific, in loc de traditionalul sistem cu circuite diferite, permite marirea suprafetei de shimb termic raportata la puterea compresorului obtinandu-se randamente foarte ridicate la incarcari partiale.
  • Trepte multiple de putere - utilizarea compresoarelor de capacitati diferite permite marirea numarului de trepte de putere si implicit o flexibilitate crescuta.
  • Modul electronic ELFOENERGY – asigura adaptarea unitatii in permanenta la cerintele instalatiei prin controlul compresoarelor aflate in functiune si al temperaturii apei racite.
  • Cost redus de exploatare – datorita eficientei mult mai mari fata de a unui chiller traditional consumul energetic al chillerului WSAT-XEE poata fi cu pana la 35% mai mic pe parcursul unui sezon; acest avantaj combinat cu deosebita fiabilitate a sistemului constituie argumente importante in calculul timpului de recuperare al investitiei si increderea in instalatie.
  • Functionare silentioasa – regulatorul electronic ELFOENERGY reduce automat viteza ventilatoarelor la scaderea incarcarii termice cu importante avantaje in ce priveste nivelul de zgomot. Aceasta in special pe timpul noptii cand incarcarea termica se reduce iar nivelul de zgomot devine mult mai suparator.
  • Instalare usoara – contine kit-ul hidraulic cu pompa in varianta standard, filtru de impuritati si este complet testat in fabrica.

Chillere

Chillere

Chiller Hidros

Va oferim chillerele racite cu apa sau cu aer produse de Hidros. In functie de specificatiile proiectului dvs. va putem oferi o gama completa de chillere, in constructie monobloc sau split, cu agent frigorific ecologic, cu consum redus de energie, inclusiv in varianta reversibila / pompa de caldura. Chillerele oferite pot functiona impreuna cu centrala de tratare aer, cu ventiloconvectori sau cu aeroterme pentru racire.

Avantajele chillerelor Hidros

Chillerele comercializate de Jetrun sunt produse in Italia de producatori cu traditie, folosind cele mai noi tehnologii in domeniul eficientei energetice si al protectiei mediului. -Eficienta maxima, disponibile si in varianta pompa de caldura; -Certificare ISO, Eurovent -Performante solide, specificatii adaptate climatului cald.

Comandati chillerele Hidros

Pentru a comanda online instalatii de climatizare Hidros, va invitam sa completati formularul de cerere de oferta.