Firma noastra va ofera servicii complete de:

 • Ventilatie, climatizare, consultanta si proiectare solutii HVAC;
 • Confectionare si montaj tubulatura ALP sau tabla;
 • Comercializare si montaj aer conditionat.

Gama completa de:

 • ventilatoare industriale si rezidentiale;
 • tubulaturi de ventilatie;
 • ventilatie cu recuperatoare de caldura;
 • purificatoare de aer, perdele de aer cald;
 • accesoriile tuturor echipamentelor de mai sus;
 • duct-uri (profesionale - depozit, hala, spatiu tehnic);
 • dezumidificatoare;
 • umidificatoare;
 • aer conditionat - split, casete pentru tavan 4 directii, tip tavan/podea, tip coloana;
 • incarcare cu freon pentru orice tip de aparate aer conditionat;
 • incarcare cu freon instalatii auto de aer conditionat;

Realizarile noastre vorbesc despre noi

Pentru noi conteaza calitatea produselor si a serviciilor oferite. Astfel, putem spune ca stim sa realizam instalatii de ventilatie mecanica si climatizare in: bucatarii de restaurante, case private, ateliere, tipografii, hale industriale de productie, depozite, spitale, baruri, discoteci, etc.

Fie ca este vorba de instalatii montate in medii agresive chimic, fie ca vorbim de instalatii ale caror componente trebuie sa fie certificate antiexplozie sau instalatii de urgenta ce lucreaza la temperaturi inalte, avem solutii pentru orice necesitate.

Transport si montaj

Produsele se livreaza in toata tara prin curier rapid cu plata ramburs sau OP in avans.
Costul curierului va fi suportat de catre cumparator.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Plata produselor o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.
Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucratoare, calculat de la data confirmarii comenzii.
In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Total Clima SAF S.R.L.

PRETUL PENTRU MONTAJUL STANDARD A UNUI APARAT DE AER CONDITIONAT TIP SPLIT ESTE 350 Lei (TVA inclus).
Montajul standard contine:

 • KIT MONTAJ (traseu frigorific in limita e 3 metri liniari, cablu electric intre unitati, furtun condens, izolatie traseu frigorific);
 • suporti zincati;
 • o singura strapungere prin zid catre unitatea exterioara;
 • traseu frigorific fixat aparent;
 • unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior si cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si intervenitie.

MONTAJUL STANDARD nu include achizitionarea de materiale si nici efectuarea de reparatii si finisari in urma instalarii aparatului de aer conditionat.
Montajele care necesita folosirea schelelor, scarilor in trei trepte sau a alpinistilor nu fac obiectul montarii gratuite.
In cazul in care instalarea STANDARD nu se poate efectua doar la o singura deplasare din vina cumparatorului sau se amana fara reprogramare (lipsa client de acasa) se va achita o taxa de deplasare de 80 lei cu TVA inclus.
Traseul frigorific suplimentar se plateste cu pretul de 15 euro fara TVA/ml.
Deplasarea in vederea instalarii la adrese in afara orasului, se face contra cost, la pretul de 1,5 lei/km.

Modalitati de plata

Pentru moment, modalitatile de plata disponibile in cadrul magazinului nostru sunt:

 • Plata in sistem ramburs la curier atunci cand acesta va livreaza produsele comandate.
 • Plata prin varsamant sau ordin de plata in contul S.C. Total Clima SAF S.R.L.

Pentru a putea efectua plata prin virament veti primi factura proforma care contine datele necesare efectuarii platii.

Climatizare

ALMACLIMA SRL este o societate comerciala cu capital integral privat , infiintata in anul 2002 , cu o dezvoltare rapida impunandu-se pe piata locala prin calitatea si varietatea produselor comercializate respectand cele mai stricte norme de calitate europene.

Organizarea noastra este structurata pe departamente distincte ce cuprind activitati de proiectare , productie , montaj , reparatii si punere in functiune.
Calitatea si experienta echipei ALMACLIMA , promtitudinea si profesionalismul tehniceniilor,cei 7 ani de existenta au determinat o ascensiune continua a firmei.

ALMACLIMA asigura montaj , consultanta pentru proiectare si service 24h/24
Firma are un numar total de 45 angajati din care 30 sunt instalatori 5 ingineri care supervizeaza activitatea echipelor de montaj si realizeaza proiectarea aferenta fiecarei lucrari.
ALMACLIMA instaleaza orice tip de sistem de climatizare, ventilatie, incalzire sau de instalatii sanitare, indiferent de complexitatea acestuia , avand in acest moment peste 4000 de echipamente vandute si montate.

Almaclima asigura prompt, la un inalt nivel de profesionalism si calitate urmatoarele servicii:

• Proiectare instalatii HVAC
• Vanzare sisteme de climatizare,ventilatie, termice si sanitare
• Montaj instalatii de climatizare,ventilatie, termice si sanitare
• Consiliere si asistenta tehnica pentru alegerea si/sau montajul sistemelor
• Obtinerea avizelor si autorizatiilor de montaj, functionare si punere in functiune
• Confectionare tubulaturi pentru ventilatii
• Service pentru sisteme de climatizare,ventilatie, termice si sanitare
• Post garantie si service, pe baza de contract

ventilatoare split ventilatie ventilatoare axiale echipamente de tubulatura ventilatoare centrifugale ventilatoare de uz casnic casete pentru plafon aparat de aer conditionat invert aparat de aer conditionat

Compania noastra, IOANNINA IMPEX SRL, importator direct din Spania, Grecia,Italia si Marea Britanie, specializata in importul si comercializarea instalatiilor de climatizare si ventilatie, a fost fondata in anul 1993.

In anii de activitate de pana acum, am acumulat o experienta bogata in acest domeniu iar acest lucru este garantat de lucrarile executate, o parte dintre ele fiind prezentate intr-o sectiune a acestei pagini. Pentru o calitate ridicata a lucrarilor executate, am apelat la furnizori cu renume: Casals (Spania), Sivar (Grecia), Nicotra-Gebhardt (Italia) sau VentAxia (UK).

Suntem convinsi ca oferta noastra va satisface cerintele dumneavoastra, iar pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Specializata in vanzarea sistemelor de ventilatie industriala si ambientala, proiectare si executie, compania Ioannina va ofera diferite modele de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru uz casnic si industrial, precum si o gama de accesorii pentru climatizare si ventilatie. Profitati de ofertele noastre de ventilatie si climatizare la preturi avantajoase!

SISTEME VENTILATIE

Calitatea mediului in care oamenii isi desfasoara activitatea are o influenta complexa asupra acestora,din punct de vedere igienico-sanitar si al productivitatii muncii.

Calitatea mediului se apreciaza atat dupa valoarea parametrilor confortului termic-temperatura aerului interior,umiditatea sa relativa, viteza de miscare a aerului,temperatura medie de radiatie a suprafetelor inconjuratoare-cat si prin intermediul altor factori,ca puritatea si gradul de ionizare a aerului,calitatea iluminatului,nivelul de zgomot.

Instalatiile de climatizare au drept scop mentinerea in anumite limite, dinainte prescrise,a temperaturii si umiditatii relative a aerului din incaperile supuse ventilarii,in tot timpul anului.

O instalatie de climatizare reuneste dispozitive pentru racire, umidificare si uscare a aerului,precum si o instalatie de reglare automata a temperaturii si umiditatii aerului.

Din acest complex de elemente, firma noastra se ocupa cu producerea tubulaturii cu sectiune rotunda si rectangulara din tabla zincata si in special din inox.

Elementele sunt conforme cu SR EN 1506:2007si detinem si agremente tehnice pentru productia acestor sisteme.

Deoarece firma noastra are distributie la nivel national pentru cosuri de fum din inox, tuburi flexibile din aluminiu si inox, asiguram livrarea gratuita a comenzilor de tubulatura in orice localitate.

Ce este un Sistem Climext ?

Climext este o tehnica de

climatizare

care consta in generarea unei ceti compuse din miliarde de microstropi (mai fini decat un fir de par). Acest sistem de inalta presiune (de 60 bari) permite controlul temperaturii si higrometriei exterioare. Acest

sistem de umidificare

permite crearea de medii tropicale, reducerea cantitatii de praf, producerea unei ceti decorative, dar mai ales improspatarea si

"climatizarea" spatiilor exterioare

.


Unde se poate utiliza Sistemul Climext ?

Tehnica noastra de climatizare este deja utilizata la

racorire terase

pentru hoteluri, cluburi de noapte, parcuri de distractii, zone de spectacole sau de expozitii, plaje ale piscinelor precum si pentru

controlul umiditatii

si racorire pentru sere, fabrici de cherestea, medii industrale, pivnite pentru vin, crescatorii de animale, gradini, etc...


De ce sa folositi Sistemul Climext ?

 • pentru a lupta impotriva caniculei din exterior
 • pentru a neutraliza mirosurile
 • pentru

  racorirea teraselor

 • pentru a reduce cantitatea de praf
 • pentru

  controlul umiditatii

  si al temperaturii
 • pentru imbunnatatirea confortului si pentru o mai buna frecventare a localului Dumneavoastra
 • pentru marirea cifrei de afaceri
Cine foloseste Sistemul Climext ?

Aceasta tehnologie este accesibila tuturor. Nu mai ezitati, contactati-ne.

Climext - Racoreste fara sa ude
Sisteme de racorire terase Sisteme de racire teraseRolul climatizarii
Instalatiile de climatizare (conditionare a aerului) trebuie sa asigure mentinerea parametrilor aerului din incaperile deservite, in tot timpul anului, indiferent de variatia factorilor meteorologici, de gradul de ocupare al incaperilor. In acelasi timp trebuie sa se asigure introducerea de aer proaspat necesar diluarii CO2 degajat de ocupanti, precum si degazarii de mirosuri, fum, noxe - prin ventilatie.

Aer conditionat
Aparate de aer conditionat tip split si multisplit de perete
Aparate de aer conditionat tip split inverter de perete
Aparate de aer conditionat monobloc de fereastra
Aparate de aer conditionat monobloc portabile
Aparate de aer conditionat tip split de tubulatura
Aparate de aer conditionat tip split - caseta de tavan
Aparate de aer conditionat tip split, unitate tip coloana

Sisteme de climatizare DVM
Unitati exterioare tip DVM
Terminale interioare tip duct
Terminale interioare tip caseta tavan
Terminale interioare tip coloana

Sisteme de climatizare centralizate
Agregate de preparare apa racita - chillere
Centrale de tratare aer
Echipamente climatizare de acoperis tip "Roof-top"
Sisteme VRF
Unitati de condensare
Unitati de vaporizare
Grupuri termofrigorifice "Energy Raiser"
Module hidraulice
Ventiloconvectori carcasati si necarcasati

Ventilatoare
Ventilatoare pentru grupuri sanitare si bucatarii
Ventilatoare axiale de perete
Ventilatoare axiale de tubulatura
Ventilatoare centrifugale
Ventilatoare de acoperis
Destratificatoare
Module de comanda si reglare

Canale de aer rigide
Canale de aer confectionate din ALP
Canale de aer rectangulare din tabla zincata
Canale de aer circulare din tabla zincata

Canale de aer flexibile
Tub flexibil neizolat aluminizat Ø80 ÷ Ø400 mm
Tub flexibil neizolat aluminiu Ø80 ÷ Ø400 mm
Tub flexibil izolat folie aluminizata Ø80 ÷ Ø400 mm
Tub flexibil izolat folie aluminiu Ø80 ÷ Ø400 mm

Elemente de difuzie aer
Grile [simpla si dubla deflexie]
Anemostate patrate si rotunde
Difuzoare liniare cu fante
Grile cu jaluzele fixe si sita - pentru exterior
Grile cu jaluzele gravitationale
Grile de transfer pentru usi si pereti

Accesorii ventilare
Registre de reglare debit de aer
Atenuatoare de zgomot
Clapeti de reglaj aer rectangulari si circulari
Clapeti antifoc