Hochleistungskollektor der absoluten Spitzenklasse

Ein Sonnenkollektor auch für große Kollektorfelder


Colector performant de inalta clasa - Performanta pentru campuri mari de colectori
Calitate sigură – viitor sigur – performanţă
Tuburi de cupru in formă specială sinuoasă Solarbayer Colectoarele PremiumPlus plane sunt disponibile vertical cu 2.01 sau 2.86 m si orizontal cu amortizoare 2.86 m².Absorbitorul colectorului este din cupru sudat cu ultrasunete , cu serpentine sinuoasa din TiNOX de mare selectivitate,materiale rezistente la intemperii si ultraviolete.
Colectorii plaţi performanţi Solarbayer ai seriei Premium se numără printre cei mai performanţi colectori care există la ora actuală pe piaţă. Design-ul nobil şi randamentul ridicat caracterizează acest tip de structură. Calităţile sale deosebite de absorbţie vă ajută să colectaţi o cantitate maximă de căldură. Această serie de colectori poate fi livrată în două dimensiuni.
Premium Plus 2.01 este utilizat cu precădere la tipurile de construcţii înguste, de exemplu pe lucarnă. Premium Plus 2.86 este prima alegere pentru a monta cu uşurinţă suprafeţe mai mari. Sistemele solare de la Solarbayer cu colectori performanţi şi componentele sistemului acoperă în medie anuală până la 70% din consumul de energie pentru încălzirea apei potabile.
În lunile de vară, energia solară este suficientă pentru a acoperi aproape în totalitate necesarul pentru încălzirea apei potabile. Datorită temperaturilor de intrare scăzute ale apei potabile din reţeaua publică, precum şi pe baza calităţilor excepţionale ale colectorilor, se colectează o cantitate respectabilă de energie chiar şi în lunile de iarnă. Apa este preîncălzită. În timpul iernii trebuie încălzită numai cantitatea rămasă.
 Colectorii noştri performanţi au fost special creaţi pentru funcţionarea în instalaţii cu încălzire asistată. Acest lucru reduce considerabil costurile, de exemplu pentru petrol şi gaz, şi reduce dependenţa de formele fosile de energie.
Tehnica specială de montaj a colectorilor Premium permite montarea şi în zonele mai înalte cu zăpadă, cu condiţia unei substructuri adecvate .
Referitor la toleranţa şi protecţia mediului înconjurător, sistemele noastre solare vă situează de partea soarelui.
În funcţie de dimensiunea instalaţiei solare sunt evitate cantităţi considerabile de substanţe toxice, de exemplu dioxid de carbon. Chiar şi cu o instalaţia solară de mici dimensiuni (Solarbayer-Pachet solar 2) se evită emisiile a circa o tonă de CO2.
Descriere pe scurt
Sticlă solară securizată structurată pentru un randament mai ridicat al luminii
Absorbitor din cupru de mare selectivitate sudat cu ultrasunete
Colectoarele plane, solar Bayer Premium Plus, sunt printre cele mai puternice colectionari, care sunt în prezent pe piaţă.Designul elegant şi caracteristici puternice de performanţă de acest tip. Cu caracteristicile sale speciale, se poate culege de absorbţie maximă de căldură.

Această serie colector este disponibil în trei versiuni.Premium Plus 2:01 este utilizat în principal în stallations închise, cum ar fi pe lucarne acoperis.Premium Plus 2.86 este prima alegere pentru a obţine suprafeţe mai mari şi mai uşor de instalat şi este disponibil atât în ​​verticală şi orizontală în design. Sisteme solare, colectoare solare şi Bayer, cu componente de sisteme de puternice să îndeplinească medie anuală de până la 70% din consumul de energie pentru încălzirea apei. În timpul lunilor de vară, energia solară, chiar pentru a satisface cererea pentru apă caldă menajeră aproape complet. Din cauza temperaturii de intrare scăzută a apei potabile de la Internet şi pentru că a colectorului restante dispune de o cantitate respectabila de energie în jumătate de an de iarnă se recoltează.Apa este preîncălzit, se încălzească nevoile de încălzire în timpul iernii, doar restul.

Noastre de înaltă performanţă colecţionari au fost dezvoltate special pentru utilizarea în sistemele de încălzire-asistate. Acest lucru reduce costurile, de exemplu, pentru petrol şi gaze palpabil şi vă face să vă un pas mai departe de combustibili fosili.Tehnologia specială a Adunării permite colecţionari noastre premium, cu o structură de sprijin adecvat montat în câteva zone mai mari de încărcare de zăpadă.

În ceea ce priveşte durabilitatea mediului şi de protecţie a mediului pot fi legate de sistemul nostru solar pe partea însorită. În funcţie de dimensiunea sistemului solar sunt sume imense de poluare, de exemplu, Dioxidul de carbon este evitată. Chiar şi atunci când utilizează un sistem de mic solar (solar Bayer Solar Pachetul 2) emisiile de aproximativ o tona de CO 2 evitat.
Avantajele de colectoare solare plane Bayer Premium Plus

Sticlă transparentă solar pentru producţia de lumină îmbunătăţită
Absorbţie extrem de selective de cupru, cu strat TiNOX ecologic sudate cu ultrasunete
Tevi de cupru într-un solar special Bayer meandru (absorberul de serpentine)
De înaltă calitate de izolare, solar-emisie-50mm Mineraldämmwolle
Robust din aluminiu Twin Spar cadru, anodizat negru
Meteo-şi UV-materiale rezistente la
Flexibil inoxidabil colector conector din oţel pentru a compensa pentru expansiune termică
uşor de instalat

Curba de eficienţă Premium Plus, la 1000 W / m

Tuburi din cupru în formă sinuoasă Solarbayer
Izolaţie de calitate, lână minerală (50 mm)
Ramă de aluminiu, negru eloxat Materiale rezistente la intemperii şi ultraviolete
Conector flexibil al colectorului pentru compensarea disipării căldurii
Uşor de montat 


PremiumPlus
2.01
2.86
2.86 W
Montageart
Aufdach (Schräg-/Flachdach)
Bruttofläche m²
2,01
2,86
2,86
Absorberfläche m²
1,836
2,684
2,684
Aperturfläche m²
1,859
2,692
2,692
Höhe A mm
1600
2270
1260
Breite B mm
1260
1260
2270
Tiefe C mm
99
99
99
Abstand Vorlauf/Rücklauf D mm
1452
2122
1112
Leergewicht kg
32
46
46
Kollektorinhalt Liter
1,97
2,52
2,52
max. Betriebsdruck bar
6
6
6
Stillstandstemperatur °C
232
232
232
Peakleistung pro Modul Wpeak 
(G=1000W/m², η0)
1435
2080
2080
Konversionsfaktor η0
0,773
Wärmedurchgangskoeffizient a1 W/(m²K)
3,675
Wärmedurchgangskoeffizient a2 W/(m²K)
0,010
Winkelkorrekturfaktor IAM50
0,901
Anschlüsse mm
CU 22 x 0,8
Absorberbeschichtung
TiNOx, hochselektiv
Absorberausführung
Kupfer, ultraschallgeschweißt, Mäanderform
Rahmenprofil
Aluminium schwarz eloxiert
Rückwand
stabiles Aluminiumblech
Wärmedämmung
ausgasungsfreie Solar-Mineralwolle, 50mm
Kollektorverglasung
Solarsicherheitsglas 3,2mm
Norm
DIN EN 12975
hydraulische Verschaltung
max. 15 Kollektoren in Reihe
Abstand zwischen den Kollektoren
ca. 76 mm
zulässige Kollektorneigung
25° - 65° (Aufständerungsset lieferbar)
empfohlenes Speichervolumen
50 Liter pro m² Kollektorfläche

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  • Sticlă solară securizată structurată pentru un randament mai ridicat al luminii
  • Absorbitor din cupru de mare selectivitate sudat cu ultrasunete
  • Tuburi din cupru în formă sinuoasă Solarbayer
  • Izolaţie de calitate, lână minerală (50 mm)
  • Ramă de aluminiu, negru eloxat Materiale rezistente la intemperii şi ultraviolete